Dcomputer bied betaalbare ict oplossingen !

Webhosting ?

Betaalbare webhosting zonder wachten, met maximale zekerheid !

Ook webdesign hoort thuis in het dienstenpakket van Dcomputer. Afhankelijk van de opdracht kan het webdesign traject van A tot Z voor u uitgevoerd worden.

Dcomputer maakt uitnodigende, gebruiksvriendelijke en functionele websites. Een website is een promotie- en informatiedrager. Het gaat er dus om dat de aandacht wordt gericht op uw bedrijf en/of product. Vaak wordt een website alleen gebouwd uit grafisch oogpunt.
Deze visueel aantrekkelijke websites, "als het mooi is, dan is de klant tevreden", blijken in de praktijk niet altijd functioneel. Een mooie website hoeft niet altijd zoekmachinevriendelijk te zijn.

Dcomputer denkt met u mee om uw wensen om te zetten in een snelle, overzichtelijke en mooie website. Een website die ook nog eens goed gevonden wordt en bijdraagt aan uw naamsbekendheid. Als basis wordt de website ontworpen, gebouwd en online gezet. Elke website wordt met de grootste zorg, in overleg met en naar wens van de klant samengesteld.
 
joomla logo

Wij maken gebruik van standaard opensource cms pakketten als Joomla of Wordpress, daarbij gebruiken wij beschikbare technieken als HTML5, CCS(3) en JavaScript.Als extra kunnen wij ook het aanmeldingstraject bij zoekmachines, zoekwoordoptimalisatie, google analytics, en social media promotie voor u doen.

Wij verzorgen ook wekelijks voor diverse klanten onderhoud aan de website, de sociale promotie en diverse google adwords campagnes . Dit kunnen wij met een vaste of variabele tijdsinterval voor u doen.

Een goede website hoeft niet duur hoeft te zijn. Daarmee is een snelle, functionele en mooie website ook voor de kleine ondernemer of zzp-er bereikbaar.

Bel of Contact voor een vrijblijvende prijsopgave of voor meer informatie.
Maak een afspraak +31 06 41870752
Stuur een bericht info@dcomputer.nl
Bezoek ons De Anjen 45, Leeuwarden