Dcomputer bied betaalbare ict oplossingen !

Webhosting ?

Betaalbare webhosting zonder wachten, met maximale zekerheid !

 

Woocommerse is na Magento één van de populairste webshop systemen.
Woocommerce is geen zelfstandig systeem maar heeft het Wordpress CMSnodig om functioneel te zijn. De Webshop loopt dus als een plug-in van Wordpress.


 

Woocommerce v.s. Magento

De keuze voor Woocommerce of Magento wordt bepaald door een aantal factoren. De plugin Woocommerce is afhankelijk van Wordpress, updates en thema's. niet alle Thema's houden rekening met de aanwezigheid van een Webshop en kunnen daarom de boel in de war sturen. De hoeveelheid artikelen drukt op de snelheid van de website , wat bij Magento niet het geval is. Qua dagelijkse werking van de backend is deze niet echt logisch ingedeeld. Waar Magento alleen maar één taak heeft, namelijk e -commerce, heeft Woocommerce eigenlijk twee taken, CMS systeem met aangekoppelde webshop. 

 

Voor kleine webshops tot c.a. 3500 producten en enkele honderden transacties per maand is Woocommerce zeker een goede oplossing. Bekende koppelingen met Ideal, TNT en Mailchimp zijn ook bij Woocommerce geen probleem.

Maar wilt u groeien, koppelen met boekhoud, ERP, ICECAT, of leveranciers, dan is Magento beter geschikt. Ook multi-store, multi-language, is niet Woocommerce's sterkste kant.

 

Hosting

Magento heeft een stevige hosting nodig met dito prijskaartje.
Woocommerce draait op relatief goedkope hosting waardoor het een kosten efficiënte oplossing is.